Deze kleuren zien er het mooist uit als je grijs bent | mode meid

2021-12-14 17:32:54 By : Mr. Wen Dan

Ben jij de trotse bezitter van een grijze coupe? Of het nu naturel grijs of geverfd is, er zijn een aantal kleuren die je laten stralen.

Je zou kunnen denken: grijs is een neutrale tint - elke kleur staat er geweldig bij. Helaas is dat niet het geval. Sommige kleuren passen gewoon niet zo goed bij je coole lokken en laten ze er doffer uitzien dan ze zijn. Heel jammer natuurlijk, en ook heel onnodig. In welke kleuren komen ze goed tot hun recht? Gelukkig veel. We zullen het je laten zien.

Als grijze vrouw kun je gerust een paarse regenbui op je laten vallen, want dat staat je fantastisch. Aarzel ook niet om voor felle paarse tinten te gaan, zoals violet en magenta. Pas op met zachtere tinten zoals lavendel, deze vervagen snel.

Ook rood is een knaller van een kleur als je grijs haar hebt. Vooral donkerrood staat mooi bij een grijs bos. Pas op voor rode tinten die meer naar oranje neigen - dat ziet er vaak wat minder aantrekkelijk uit. 

Adicolor 3D Trefoil T-shirtjurk

BC Best Connections door heine | OTTO

Witte kleding staat stiekem iedereen goed, dus het is niet voor niets dat bijna elke vrouw er 'de mooiste dag van haar leven' in doorbrengt. Wit staat je ook prachtig als grijze godin. Pas op met tinten die iets afwijken van wit zoals crème en ecru, deze kunnen je haar grijzer doen lijken.

Korte blazer in klassieke vorm

Strandshirt met split in de mouwen

Honderd gewonnen | Van Tilburg Online

Waarom je steil haar moet kammen voor het wassen?

Je zou denken dat grijs niet samengaat met grijs haar, maar niets is minder waar. Vooral antracietgrijs doet veel voor je sloten. Liever een andere grijstint? Zorg ervoor dat je voor een tint gaat die dicht bij je haar komt, zodat je een eenheid creëert. 

Hemdjurk in trendy wikkellook met fraaie plooien

Zelfs met blauw kun je bijna niet fout gaan. Van donkerblauw tot kobaltblauw, van babyblauw tot koningsblauw: jij bent de 'Queen of Blue'. Als je op veilig wilt spelen, is deze schaduw altijd een goed idee.

Strandhemd met strikbandjes in de nek

Linea Tesini door heine | OTTO

Dit zijn volgens Pantone dé kleuren van het jaar 2021

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Dit zijn de 24 mooiste sneakers uit de sale Fashion Lees ook Hoe je loungewear draagt ​​in 2021 Fashion Lees ook Dit zijn de winterjastrends van 2021 Fashion Lees ook Wil je er jonger uitzien? Draag vaker sieraden. Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Dit zijn de 24 mooiste sneakers uit de sale

Zo draag je loungewear in 2021

Dit zijn de winterjassen trends van 2021

Wil je er jonger uitzien? Draag vaker sieraden

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.